Muut palvelut

Hyvinvointipaketit

Hyvinvointipaketti on loistava lahjaidea, mutta myös kannattava investointi omaan hyvinvointiin. Siinä yhdistyvät hemmottelu ja kokonaisvaltaisten hoitojen sekä tuloksellisen valmennuksen konkreettiset hyödyt.

Stressinpoistopaketti / 259 e
Sisältää tunnin ravintoneuvontaa ja kolme tunnin pituista vyöhykehoitoa.

Vyöhykehoidossa keskitytään erityisesti stressin poistoon unohtamatta kuitenkaan sitä, että vyöhykehoito on aina kokonaisvaltainen hoito eli kaikki kehon päävyöhykkeet käydään hoidossa läpi.

Ravintoneuvonnassa keskitytään yleisiin terveyttä ja hyvinvointia kohentaviin ohjeisiin, huomioiden kuitenkin stressin synnyttämät eritystarpeet. Halutessasi annan sinulle myös suosituksia nimenomaan stressin hallintaan tarkoitetuista ravintolisistä.

Voit maksaa halutessasi kahdessa erässä.

Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia / 455 e
Sisältää viisi tunnin mittaista vyöhykehoitoa ja kaksi tuntia ravintoneuvontaa.

Vyöhykehoidot räätälöidään jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoidot voivat koostua eri kerroilla esimerkiksi rentouttavasta ja stressihormonitasoja laskevasta pään käsittelystä, niskajännityksiä poistavasta selän ja käsivarsien käsittelystä tai tunnelukkoja avaavasta säärien käsittelystä. Vyöhykehoitokokonaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeensa huomioiden.

Ravintoneuvonnassa keskitytään yleisiin terveyttä ja hyvinvointia kohentaviin ohjeisiin huomioiden kuitenkin kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet tärkeysjärjestyksessä. Ravintoneuvontaosuus jaetaan sopivan mittaisiin osiin vyöhykehoitojen yhteyteen. Näin asiakas saa vietyä saamansa ohjeet omaan arkeensa mahdollisimman vaivattomasti.

Voit maksaa halutessasi kolmessa erässä.

Puolen vuoden tehopaketti oma valmentaja rinnallasi / kuukausilaskutuksena 162 e/kk
Sisältää ravintovalmennuksen ensikäynnin sekä kolme seurantakäyntiä ja lisäksi kolme 30 minuutin puhelinkonsultaatiota käyntien välillä.

Tässäkään paketissa ei unohdeta hemmottelua. Paketti sisältää myös kolmen kerran Brain Relief syvärentoutussarjan sekä kolme tunnin mittaista vyöhykehoitoa. Vyöhykehoidot räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisiksi.

Muut hoidot

Vyöhyketerapeuttinen päähieronta
45 min / 57 e

Hoidossa keskitytään pään, korvien ja kasvojen vyöhykkeiden hoitoon unohtamatta rintakehää ja niska- hartiaseutua. Hoito parantaa verenkieroa päässä ja rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

Mieli on hoidon jälkeen virkistynyt ja keho rentoutunut. Hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi päätetyöskentelyä tekeville tai muuten henkilöille, joilla on niska-hartiajännityksiä ja sen johdosta herkästi päänsärkyä.

Hot Stones kuumakivihieronta koko vartalolle 1 h / 82 e

Kuumakivihieronta on lihaksia rentouttava, verenkiertoa ja lymfanestekiertoa elvyttävä hemmotteluhoito, joka tuntuu erityisen ihanalta viileinä syys- tai talvikausina, mutta sopii toki kaikkiin vuodenaikoihin. Herkästi paleleville kuumakivihieronta on loistava valinta. Hieronta tehostaa myös aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoidon jälkeen onkin hyvä huolehtia nestetasapainosta juomalla riittävästä vettä.

Hot Stone kuumakivihieronnassa hierontaa tehostetaan vesihauteessa lämmitetyillä kivillä ja lämpimällä öljyllä. Hoidossa käsitellään jalat, kädet, selkä, rintakehä sekä niska-hartianseutu.

Kuumakivihieronta sopii kaikille perusterveille henkilöille.

Jos sinulla on jokin sairaus kuten diabetes, korkea verenpaine, sydäntauti, ihosairaus tai muu krooninen tai akuutti sairaus, kuumakivihoito ei sellaisenaan sovi sinulle. Mikäli epäröit hoidon sopivuutta itsellesi, ota yhteyttä.

Tervetuloa vastaanotolleni! 
Laaditaan Sinulle yhdessä yksilöllinen ohjelma hyvinvointisi kohentamiseksi.