Brain Relief®­ -hoito

Hemmottelua stressaantuneille aivoille

Brain Relief® -hoito on uusi, Suomessa kehitetty, nimenomaan aivojen hyvinvointiin ja stressin poistoon tähtäävä hoito. Hoidon keskeisenä tavoitteena on asiakkaan syvä rentoutuminen, joka tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista tuottavien hormonien tuotantoa kehossa musiikin ja siihen yhdistetyn täsmäkosketuksen avulla.

Hoito sopii kaikille perusterveille henkilöille ikään katsomatta. Erityisesti Brain Relief® -hoito sopii stressaantuneille tarjoten kiireen ja hälyn rasittamille aivoille mahdollisuuden palautumiseen. Toki hoitoon voi tulla, vaikka ei olisikaan erityisen stressaantunut. Brain Relief® -hoito on mitä loistavin keino rauhoittaa mieltä vaikkapa ennen tärkeää tenttiä tai esiintymistä.   

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoidon aikana asiakas lepää omissa vaatteissaan hoitopöydällä kevyesti peiteltynä. Jaloissa on hyvä olla ohuehkot sukat ja puserona mielellään lyhythihainen, kaulalta avoin pusero. Korvarenkaat ja muut korut riisutaan hoidon ajaksi. Hoidossa käsitellään paljon hiuspohjaa ja päätä, joten hoitoon olisi hyvä tulla puhtain, avoimin hiuksin. Vahvat muotoilutuotteet hiuksissa estävät joidenkin hoito-otteiden tekemisen tarkoituksenmukaisella tavalla

Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, niskan ja hartian seutuun sekä käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluvat painallukset, venytykset sekä pyörittävät, hankaavat, rapsuttavat ja pöyhivät otteet, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä. Hoidon aikana ei keskustella, vaan asiakas saa rentoutua ja keskittyä itseensä.

Hoito itsessään kestää noin 50 minuuttia, mutta aikaa hoitoon varataan tunti, jotta asiakas saa rauhassa ”heräillä” hoidon jälkeen.

Hoidon vaikutuksia

Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä. Syvä rentoutuminen on kuitenkin yhteistä lähes kaikille hoidettaville. Moni asiakas on kertonut tunteneensa itsensä hoidon jälkeen uskomattoman levolliseksi ja tyyneksi, vaikka oli hoitoon tullessaan rauhaton, ärtynyt ja keskittymiskyvytön. Asiakkaat kertovat yleisesti myös unen laadun parantuneen hoitojen jälkeen.  

Miten usein hoitoon?

Brain Relief® -hoitoa suositellaan otettavan kolmen kerran sarjana siten, että hoidot ajoittuvat muutamien viikkojen sisälle. Näin hoidon vaikutuksista saadaan pysyvämpiä. Toki hoidossa voi käydä niin usein kuin haluaa ja yksikin kerta voi auttaa katkaisemaan stressin.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan kiireettömästä hetkestä arjen keskellä!